FAQ

Întrebări frecvente

Cum funcționează modelingul pe Internet?

Să devii un model Video Chat Studio este foarte ușor și 100% gratuit! Tot ceea de ce ai nevoie este un computer, un webcam și o conexiune la Internet. Poți verifica cerințele necesare aici. Odată ce ai completat formularul de înregistrare, ești gata să începi! Experiența nu este necesară, trebuie doar să te simți tu însuți în fața unei camere web.

Sunt interesată, cum aplic?

Procesul de înscriere este simplu: Click aici și completează formularul de înscriere. Odată ce acesta a ajuns la noi, un reprezentant Video Chat Studio va finaliza procesul de înscriere iar tu vei primi instrucțiunile complete cu ceea ce trebuie să faci. După ce te-ai înscris, vei face parte din CEA MAI de succes rețea de live video chat iar profilul tău va apărea peste 3,000 dintre cele mai mari site-uri de webcam modeling din lume! Reprezentantul Video Chat Studio de asemenea de va asista în mod direct pentru toată perioada ta inițială. Mai pe scurt, vei beneficia de suport, training și asistență în mod constant pe parcursul carierei tale ca și model. Aplică Acum!

Trebuie să am experiență?

Cu siguranță, NU! Dacă ești o persoană cu încredere în sine, cu o personalitate plăcută și îți dorești să câștigi sume consistente de bani, atunci modelingul pe internet este pentru tine. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a îți maximiza veniturile, Video Chat Studio este aici pentru tine să te ajute. Nu rata această oportunitate și Înscrie-te acum>>

Nu sunt neapărat înaltă sau slăbuță. Pot să devin model?

Desigur! Modelele webcam vin în diferite forme și mărimi. Dacă te simți comfortabil în fața unei camere web, ai încredere în tine și o personalitate plăcută, atunci cariera aceasta e pentru tine. Dacă ești la prima experiență de acest tip, poți sta liniștită deoarece vei fi în contact direct cu un reprezentat care îți va răspunde la toate întrebările tale și te va ajuta pe tot parcursul colaborării noastre.

Există taxe de înscriere sau alte costuri inițiale?

NU! Totul este absolut GRATUIT! Poți să începi munca de îndată ce ai trecut prin procesul nostru de înscriere și ai fost aprobată (de obicei în termen de 24 de ore). Nu mai ezita și Înscrie-te acum>>

Cât de mult câștigă un model web cam?

Fiecare model al nostru câștigă o anumită sumă per minut de lucru, astfel câștigurile tale sunt direct proporționale cu timpul pe care îl lucrezi. Modelele noastre câștigă între 500 și 10,000 de euro pe săptămână. Vei apărea în același timp pe peste 3,000 de site-uri de webcam live, astfel că toate șansele sunt de partea ta.

Cât de des voi fi plătită?

Modelele noastre primesc o plată în contul lor bancar sau pe card în fiecare săptămână, pentru toate câștigurile din săptămâna anterioară.

Cum îmi voi primi câștigurile?

Poți să alegi metoda preferată de a îți încasa veniturile câștigate: prin transfer bancar sau direct pe cardul personal.

Există un program fix de lucru?

NU. Tu ești propria ta șefă, astfel că tu alegi la ce ore vrei să lucrezi. Desigur, cu cât lucrezi mai mult cu atât câștigurile tale vor fi mai mari.

Încă am nelămuriri sau rețineri. Cu cine pot să vorbesc?

Poți să ne contactezi prin linkul de aici iar un reprezentant îți va răspunde în decurs de 24 de ore. Dacă dorești să începi procesul de înscriere, click aici.

CE SPUN MODELELE NOASTRE

Iubesc să fiu un model Video Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig de acasă în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

DESPRE VIDEO CHAT STUDIO

Video Chat Studio este un studio independent, parte a uneia dintre cele mai mari și de succes rețele de videochat din România. Colaborăm zilnic cu peste 3,000 de site-uri din întreaga lume unde modelele noastre își defășoară activitatea. Oferim training gratuit, asistență tehnică și suport 24/7 și tot ceea ce tu ai nevoie pentru a câștiga bani din propriul dormitor. Există mai multe studiouri de videochat pe piață, dar la Video Chat Studio noi ne asigurăm că vei avea succesul pe care îl cauți.