Despre Video Chat Studio

Cine suntem

Cine sunt Video Chat Studio

Video Chat Studio este rețeaua numărul 1 de recrutare și training pentru cele mai mari platforme de videochat din lume, adunând în total un număr de PESTE 3,000 de site-uri de webcam și video chat modeling! Oferim cele mai mari procente din câștiguri către TOATE modelele noastre, cu plata săptămânală a încasărilor. NICI UN studio nu oferă câștiguri mai mari decât noi. Câștigurile pe care le vei vedea îl aplicația online sunt exact aceleași pe care le vei primi și în contul bancar sau pe card, în fiecare săptămână, fără excepții sau surprize neplăcute. Modelele noastre pur și simplu câștigă MAI MULT! Odată ce te vei înscrie, te vom contacta pentru a finaliza procesul de înscriere, îți vom seta contul și obține o aprobare rapidă a acestuia și îți vom trimite trainingul personalizat pentru a își începe activitatea ca și model. Membrii echipei noastre au peste 20 de ani de experiență în trainingul modelelelor de video chat. Își vom arăta CUM să ai succes și VEI câștiga MAI MULT! Apasă butonul de „Aplică Acum” pentru a deveni un model Video Chat Studio ASTĂZI!

Dedicația noastră pentru ceea ce facem

Echipa Video Chat Studio lucrează întotdeauna la noi moduri îmbunătățite pentru satisfacția clienților modelelor noastre. Suntem 100% dedicați să oferim cel maiînalt nivel de calitate. De-a lungul anilor, Video Chat Studio a fost studioul care a adus numeroase noutăți în domeniul video chat din România, precum calitatea HD a filmărilor. Ne străduim din plin să inovăm mereu în industria internațională de modeling pe internet.

Rețeaua noastră

Video Chat Studio are la dispoziție o rețea de sute de website-uri de live modeling care adună peste 500 de milioane de vizitatori în fiecare lună. Cea mai bună parte din tot acest proces este că ne ocupăm de tot procesul de publicitate și promovare pentru ca tu să fii văzută de cât mai mulți clienți…și să câștigi sume cât mai mari de BANI!

CE SPUN MODELELE NOASTRE

Iubesc să fiu un model Video Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig de acasă în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

DESPRE VIDEO CHAT STUDIO

Video Chat Studio este un studio independent, parte a uneia dintre cele mai mari și de succes rețele de videochat din România. Colaborăm zilnic cu peste 3,000 de site-uri din întreaga lume unde modelele noastre își defășoară activitatea. Oferim training gratuit, asistență tehnică și suport 24/7 și tot ceea ce tu ai nevoie pentru a câștiga bani din propriul dormitor. Există mai multe studiouri de videochat pe piață, dar la Video Chat Studio noi ne asigurăm că vei avea succesul pe care îl cauți.