Cum funcționează

De ce am nevoie pentru a începe?

Studio VideoChat

PC sau laptop

Cu cât mai rapid este computerul tău, cu atât mai bună va fi calitatea videoclipurilor tale și vei câștiga mai mulți bani. Un procesor i7 și 4GB de RAM sunt recomandările noastre.

Modele VideoChat

Tipul de webcam

Filmările la calitate HD îți vor aduce cele mai mari câștiguri. Poți să folosești atât o cameră video profesionistă, dar și o cameră mai puțin scumpă pentru PC, de exemplu Logitech C920.

VideoChat Studio

Viteza internetului

Poți face webcam modeling cu aproape orice tip de conexiune de internet, dar dacă folosești o conexiune cu o viteză de cel puțin 2Mbps pentru UPLOAD, vei obține cele mai bune rezultate. Testează-ți aici viteza internetului.

Modele WebCam

Verificarea vârstei

Trebuie să ai cel puțin 18 ani împliniți la data curentă pentru a deveni un model Video Chat Studio. Va trebui să ne trimiți o copie a unui act de identitate înainte de a începe să lucrezi cu noi.

Studio Modele VideoChat

Poză de profil

Înainte de a îți începe colaborarea cu noi, va trebui să ne oferi o poză de profil. Tu alegi ce fel de poză vrei să folosești și poți să urci un număr nelimitat de poze care vor apărea pe profilurile tale publice.

VideoChat Online

Publicitate garantată

Metodele noastre de promovare îți garantează succesul printr-o metodă prin care profilul tău de pe site-urile unde te vom promova va atrage imediat atenția clienților care plătesc.

Click aici pentru a APLICA ACUM

CE SPUN MODELELE NOASTRE

Iubesc să fiu un model Video Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig de acasă în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

DESPRE VIDEO CHAT STUDIO

Video Chat Studio este un studio independent, parte a uneia dintre cele mai mari și de succes rețele de videochat din România. Colaborăm zilnic cu peste 3,000 de site-uri din întreaga lume unde modelele noastre își defășoară activitatea. Oferim training gratuit, asistență tehnică și suport 24/7 și tot ceea ce tu ai nevoie pentru a câștiga bani din propriul dormitor. Există mai multe studiouri de videochat pe piață, dar la Video Chat Studio noi ne asigurăm că vei avea succesul pe care îl cauți.