Înscrie-te acum

Începe să câștigi bani de acasă

Aplică acum

Completează acum acest formular pentru a începe procesul de înscriere la Video Chat Studio.

Odată ce te-ai înregistrat, te vom contacta pentru a finaliza procesul de înscriere, aprobarea contului tău și îți vom trimite trainingul de început precum și o linie de suport directă cu unul dintre reprezentanții noștri care te va asista pe toată perioada de început.
Sex*
Video Chat Studio nu obligă în nici un fel nici unul dintre modele să performeze pe websiteul nostru. Toate modelele noastre își doresc să facă asta și acționează în mod complet voluntar.
Prin trimiterea acestui formular, confirmați faptul că sunteți persoana a căror date au fost introduse în acesta și nu completați acest formular în numele altcuiva. De asemenea confirmați faptul că aveți vârsta legală în conformitate cu legislația în vigoare, că sunteți de acord cu termenii și condițiile Video Chat Studio și că vă doriți să deveniți un model webcam pentru adulți. Veți primi un e-mail cu instrucțiuni ulterioare la scurt timp după completarea acestui formular.

CONTACT


Ne puteți de asemenea contacta la:
contact@videochatstudio.ro
0744 090 000


Sau urmări pe:
Facebook

CE SPUN MODELELE NOASTRE

Iubesc să fiu un model Video Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig de acasă în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

DESPRE VIDEO CHAT STUDIO

Video Chat Studio este un studio independent, parte a uneia dintre cele mai mari și de succes rețele de videochat din România. Colaborăm zilnic cu peste 3,000 de site-uri din întreaga lume unde modelele noastre își defășoară activitatea. Oferim training gratuit, asistență tehnică și suport 24/7 și tot ceea ce tu ai nevoie pentru a câștiga bani din propriul dormitor. Există mai multe studiouri de videochat pe piață, dar la Video Chat Studio noi ne asigurăm că vei avea succesul pe care îl cauți.